COLOFON
INTERNETWOORDENBOEK

Content en redactie - Louis Hilgers - EduCos
 

het Internetwoordenboek
De website internetwoordenboek.nl geeft een heldere verklaring (en indien nodig een relevante afbeelding) over méér dan 5000 termen, afkortingen, begrippen en jargon uit de internetwereld. Daarnaast biedt de website toegevoegde waarde in de vorm van:

 • overzicht Emoticons
 • Columns
 • Overzichten en schema's
  • zoekmachines
  • protocollen
  • landafkortingen
  • bronnemateriaal
  • groepen
 • Specials
 • Online (andere talen) bronnen

Klik hier voor het internetwoordenboek bij van Duuren Media

Naast deze vrij toegankelijke website is het Internetwoordenboek ook als boek verkrijgbaar. Het is verschenen bij Van Duuren Media en beschrijft op heldere wijze duizenden termen, afkortingen, begrippen en jargon uit de internet-wereld. Tevens is het boek voorzien van leuke zoektips, nuttige internettips en handige kennisnettips. Dit grotendeels in kleur uitgevoerde boek maakt u op speelse wijze bekend met de vele termen en facetten van internet en de daaran gerelateerde technieken. De kleurige tipkaarten geven veel achter-grondinformatie en bieden de lezer de nodige extra's.

ISBN 90-5940-069-0
Aantal pagina's 260
Prijs € 19,90

 

 

 
EduCos    
tel +31 (0) 45 5224045  
mob +31 (0) 6 51089585  
mail info@educos.nl  
web www.educos.nl *Na het succesvolle SMS-TAAL ZKWRDNBK verschijnt
eind 2007 het INTERNET ZKWRDNBK - ISBN 9789080876583
naast de 1000 belangrijkste internetafkortingen,
begrippen en jargon ook Internet in thema's:
geld en goed - wijzer worden - zoeken en vinden
leven en genieten - delen en verbinden

     

Website

Copyright
De teksten, afbeeldingen en andere items op deze website vallen onder de bescherming van het auteurs-recht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen van het geheel of van een gedeelte van deze website in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn ten strengste verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijk toestemming is verleend door Educos. Alle informatie op deze website is exclusief eigendom van Educos, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
Tevens wordt het databankrecht op het internet-woordenboek samen met de op deze website verzamelde informatie uitdrukkelijk voorbehouden.

Disclaimer:

De inhoud van deze website is met grote zorgvuldigheid samen-gesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan EduCos geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht (met bijlagen) rechten worden ontleend.

The content of this webiste is given in good faith. EduCos cannot assume any responsibility for the accuracy or reliability of the information contained in this message (with attachments), nor shall the information be construed as constituting any obligation on the part of EduCos.

Terug